U bent nu hier: Home » Overijssel » St Jansklooster

Clown St Jansklooster

Hieronder vindt u een overzicht van alle clowns in St Jansklooster. Voor een overzicht van clowns in de provincie Overijssel, ga naar clown Overijssel. Of ga naar direct contact met clowns om via één e-mail in contact te komen met meerdere clowns tegelijk.

1

Happycompanie

Monnikenweg 13, 8326 BV St Jansklooster (Overijssel)
Tel: 0527 246475, Fax: -, KvK: 08225533
Clown Happy is een ballonclown,ook in flevoland, drente en Friesland is er
op onze diensten een beroep te doen, wij werken door heel nederland, en maakt de leukste figuren voor jong en oud, van bloem , octopus, feesthoed tot hondje , aapje of spin, clown happy kan het allemaal maken, en doet dit met heel veel genoegen voor zijn oude of jonge publiek, en wie weet geeft hij ietsje pietsje van zijn ballonkunsten door, en maakt u voortaan zelf thuis ook het ballonnen hondje
Tot ziens op misschien wel uw feestje, naast de dienst ballonnenclown kunt u ook eens een kijkje nemen voor andere leuke diensten, welke wij aanbieden. Bijvoorbeeld de rage van deze tijd, cucakes maken, met marsepijn en de leukste versieringen, maar ook bieden wij een hele leuke en zeer spannende poppentheatervoorsteling voor het jonge publiek, die vooral veel zullen genieten van de avonturen van happy en zijn vrienden. Maar ook voor de leukste glitter en Airbrush tattoo's kunt u bij ons goed terecht, wij kunnen dit vanwege onze nieuwste apparatuur, geheel geluidsstil , ook binnen verzorgen. wij bieden daarbij een grote collectie aan sjablonen aan, die wij ook desgewenst in diverse kleuren kunnen zetten, en vanwege de unieke mogenlijkheid om zelf sjablonen uit te snijden, bieden wij net ietsje meer voor bijvoorbeeld, logo voor bijvoorbeeld corso groep, studentenclub of carnavalsvereniging.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Happycompanie

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy