U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Maarheeze » ClownWillyEntertainment

ClownWillyEntertainment

Anjerstraat, 18
6026 XP Maarheeze (Noord-Brabant)
Tel: 0654780736
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › ClownWillyEntertainment Clown Willy is een clown die de fantasie van kinderen tot leven brengt. Hij vermaakt jong en oud. Bent u op zoek naar een leuke clown voor al uw feesten, zoals kinderfeestjes, braderie├źn, bruiloften en dergelijke, dan bent u bij Clown Willy op het juiste adres.
Clown Willy Entertainment is gevestigd in Maarheeze gelegen aan de A2 tussen Weert en Eindhoven en is te boeken voor de provincies Brabant, Limburg, Vlaanderen, Utrecht en Zuid-Holland.

Naast Clown Willy zijn er nog een aantal andere clowns die van uw feestje een spetterend spektakel weten te maken. Daarnaast bieden wij verschillende producten aan zoals zeskamp, funfood, springkussens, geboorte-pilaren, seizoens-entertainment (zoals sinterklaas, kerstmis en Pasen). Niets is te veel bij clown Willy Entertainment.

Met vriendelijke clownsgroet, Clown Willy
Diensten: Ballonnen clowns, Springkussen en attractie verhuur, Funfood popcorn en suikerspin, workshops ballonnen modelleren en vuurspuwen, Abraham en shara, geboorte pilaren, schminken en glitter tattoo's, kindercircus, zeskampen, oud hollandse spelen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy