U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Deurne

Clown Deurne

Hieronder vindt u een overzicht van alle clowns in Deurne. Voor een overzicht van clowns in de provincie Noord-Brabant, ga naar clown Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met clowns om via één e-mail in contact te komen met meerdere clowns tegelijk.

1

Clown Dico

Heimolenweg 11, 5753 PW Deurne (Noord-Brabant)
Tel: 0493-313087, Fax: -, KvK: -
Clown Dico is een veelzijdige, jonge en vrolijke clown. Met zijn ballonnen,
goocheltrucs en vrolijkheid weet hij op ieder gezicht een grote glimlach te krijgen! Clown Dico kan met behulp van alle kinderen echt goochelen. Uit het niets een bloem of de lekkerste snoepjes, niets is voor hem te dol.

Door de grote interactie in zijn shows krijgen kinderen de mogelijkheid om Clown Dico te helpen bij allerlei leuke en spannende trucs. Dit wordt natuurlijk beloond met een echt goocheldiploma of leuk ballonfiguur.

Clown Dico is te boeken voor kinderfeestjes, scholen, verenigingen, bedrijven, voorprogramma’s, evenementen of andere activiteiten waar kinderen in de hoofdrol staan.

jong, vrolijk, energierijk, gericht, betaalbaar en vooral mee denkend dat is wat Clown Dico zo bijzonder en uniek maakt!


Clown met popcorn of suikerspin:
Wat is er nu lekkerder dan vers gebakken popcorn of een zoete suikerspin? Precies iedereen vindt het lekker en al helemaal als het veel plezier gemaakt is. Clown Dico kan samen met zijn popcorn- suikerspinkar ook uw gasten verwennen met vers gebakken popcorn of een zoete suikerspin. Of het nu gaat om een evenement, activiteit of familiefeest Clown Dico laat uw gasten onbeperkt smullen….

Mogelijk vanaf 60 minuten, prijs op aanvraag

Ballonnenclown:
Ballonmodelleren is altijd een succes bij groot en klein. Vanuit een compact karretje maakt Clown Dico in een handomdraai allerlei leuke ballonfiguren. Een hond, bloem, olifant, waterpistool, aap in een palmboom of andere ballonfiguren zijn uiteraard mogelijk. En terwijl jij wacht hoor je ook nog eens de leukste hits voorbij komen.

Een leuke kleurrijke en muzikale mobiele act geschikt voor evenementen, winkelcentrums, open dagen, openingen of uiteraard gezellig bij u thuis!

Mogelijk vanaf 60 minuten, prijs op aanvraag
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Clown Dico

Partyhome Verhuur & Entertainment

Heimolenweg 11, 5753 PW Deurne (Noord-Brabant)
Tel: 0493-313087, Fax: -, KvK: 17280878
Bent u op zoek naar leuke, gezellig clowns? Dan bent u bij Partyhome aan
het juiste adres! Bij ons zijn allerlei clowns te boeken voor uw (kinder)feest, bruiloft, evenement, braderie, promotieactiviteiten of andere activiteiten.

Goochelclown:
Clown Dico is een vrolijke, jonge en energierijke clown. Met zijn ballonnen, goocheltrucs en vrolijkheid weet hij op ieder gezicht een grote glimlach te krijgen! Clown Dico kan met behulp van alle kinderen echt goochelen. Uit het niets een bloem of de lekkerste snoepjes, niets is voor hem te dol. Uit onze ervaring blijkt dat kinderen er een leuke herinnering aan over houden.


Ballonnenclown:
Ballonmodelleren is altijd een succes bij groot en klein. In een handomdraai een hondje, bloem, hoed, olifant, vlinder of andere ballonfiguren. Het is allemaal mogelijk op elke locatie die u maar wenst. Geschikt voor evenementen, winkelcentrums, open dagen, openingen of gezellig bij u thuis.

Schminkclown:
Bijna elk kind vindt het leuk om geschminkt te worden en al helemaal in zijn of haar grote held. Mega Mindy, prinses, monster, leeuw, paashaas alles is bij onze schminkclowns mogelijk.


Daarnaast hebben wij ook kindershows, goochelaars, springkussens, attracties, mascottes, looppoppen, partyverhuur en heel veel meer.

Kortom bij Partyhome bent u voor uw feest of activiteit altijd aan het juiste adres.

"Uw wens is onze uitdaging! "
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Partyhome Verhuur & Entertainment

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy