U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Deurne » Partyhome Verhuur & Entertainment

Partyhome Verhuur & Entertainment

Heimolenweg 11
5753 PW Deurne (Noord-Brabant)
Tel: 0493-313087
Fax: -
KvK: 17280878
Afbeelding › Partyhome Verhuur & Entertainment Bent u op zoek naar leuke, gezellig clowns? Dan bent u bij Partyhome aan het juiste adres! Bij ons zijn allerlei clowns te boeken voor uw (kinder)feest, bruiloft, evenement, braderie, promotieactiviteiten of andere activiteiten.

Goochelclown:
Clown Dico is een vrolijke, jonge en energierijke clown. Met zijn ballonnen, goocheltrucs en vrolijkheid weet hij op ieder gezicht een grote glimlach te krijgen! Clown Dico kan met behulp van alle kinderen echt goochelen. Uit het niets een bloem of de lekkerste snoepjes, niets is voor hem te dol. Uit onze ervaring blijkt dat kinderen er een leuke herinnering aan over houden.


Ballonnenclown:
Ballonmodelleren is altijd een succes bij groot en klein. In een handomdraai een hondje, bloem, hoed, olifant, vlinder of andere ballonfiguren. Het is allemaal mogelijk op elke locatie die u maar wenst. Geschikt voor evenementen, winkelcentrums, open dagen, openingen of gezellig bij u thuis.

Schminkclown:
Bijna elk kind vindt het leuk om geschminkt te worden en al helemaal in zijn of haar grote held. Mega Mindy, prinses, monster, leeuw, paashaas alles is bij onze schminkclowns mogelijk.


Daarnaast hebben wij ook kindershows, goochelaars, springkussens, attracties, mascottes, looppoppen, partyverhuur en heel veel meer.

Kortom bij Partyhome bent u voor uw feest of activiteit altijd aan het juiste adres.

"Uw wens is onze uitdaging! "
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy